Bulevardul Galaţi nr. 3, 800654, Galaţi, Galaţi
0372 361 200, 0372 361 185 suport@career4u.ro


Despre software

IMG_9296CAREER4U este un software pentru consiliere și orientare în carieră pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a descoperi care sunt profesiile potrivite cu interesele și competențele lor. CAREER4U este un instrument educativ menit să ofere ajutor practic pentru cei care doresc să exploreze și să își lărgească propriile orizonturile profesionale.

Construcția propriei cariere profesionale este una dintre cele mai importante decizii din viață: CAREEU4U este un software online cu peste 250 de profile ocupaționale care permite cunoașterea mai bună a caracteristicilor profesiilor și care ajută la identificarea unei liste de profesii potrivite, în funcție de propriile aspirații și preferințe.

CAREER4U a fost dezvoltat prin intermediul proiectului european Digi-Guidance, programul Leonardo da Vinci, Transfer de Inovaţie, pornind de la un software de orientare în carieră dezvoltat în Marea Britanie de compania CASCAiD. Fiind un instrument de orientare în carieră apreciat de utilizatorii săi, acest software a fost transferat şi în alte ţări, unde este folosit astăzi cu încredere de numeroşi utilizatori.

CAREER4U

Sprijină luarea deciziilor privind cariera prin opţiuni de carieră personalizate, compatibile cu interesele, competenţele şi nivelul de educaţie individual.

Îţi oferă informaţii despre cariere şi posibilităţile de formare profesională.

Identifică multiple oportunităţi de carieră prin auto-evaluarea competenţelor personale şi evidenţiază tipurile de profesii în care sunt necesare profesiile individuale.

Îi ajută pe utilizatori prin crearea unui plan de carieră personalizat.